Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sumarul evenimentelor de azi, 30 august: Cele mai importante subiecte ale amiezii
WhatsApp
Știrile zilei, 30 august. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în a prima parte a zilei.
Rusia continuă să maniuleze poporul. Accesul la site-ul canalului francez Euronews a fost blocat luni, 21 martie

- Bilanț coronavirus România: Aproape 500 de români în stare CRITICĂ la ATI. 952 de cazuri noi AZI. Cifrele zilei sunt disponibilie AICI.

-  Sebastian, un tânăr român de 20 de ani și un alt tânăr de 23 de ani, au murit într-un grav accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineață pe Autostrada V Centenario, aproape de orașul Niebla, din regiunea Huelva, Spania. Un alt băiat în vârstă de 18 ani, a fost grav rănit și transferat de urgență la spital, iar o a patra persoană a suferit rănit, dar starea sa este stabilă.

- Gabriela Firea și soțul său, primarul orașului Voluntari, Florin Pandele, au surprins aseară printr-o postare pe Facebook în care dansează pe ritmurile melodiei Jerusalema, acceptând astfel o „leapșa“ pe Facebook, provocați fiind de prietenii lor. Internauți au „schimbat puțin“ ritmurile melodiei. Ce  ieșit... vă invităm să urmăriți în continuare AICI.

- Sondaj ARGUMENT. Cum votează cei mai bogați români: Rezultatul care ZDROBEȘTE partidele mari. Persoanele care câștigă lunar peste 6.000 de lei votează cu precădere ACEST partid. 

- Îndrăgita artistă de muzică populară Irina Loghin (81 de ani) este internată la spitalul ”Matei Balș”, fiind diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus.

Cele mai importante subiecte ale amiezii pe Știri Diaspora

 

- Românul care a făcut primul  metru de autostradă din moldova, antreprenorul Ștefan Mandachi, a dat statul în judecată și cere o despăgubire uriașă, de 10.000.000 de euro. 

- Spania. Regiunea Huelva, unde sunt foarte mulți români, ARDE: Aproape 2.500 de oameni evacuați din calea flăcărilor (VIDEO)

- Sondaj ARGUMENT. PSD a pierdut electoratul credincios! Ce partide preferă românii religioși

- Accident teribil: 5 români, printre care și o fată de 9 ani au ajuns la spital. Potrivit IPJ Maramureș, un tânăr de 29 de ani, care conducea o mașină dinspre Vișeu de Sus spre Sighetu Marmației, pe fondul oboselii a părăsit șoseaua și a intrat într-un cap de pod.

- Ciolacu și Ponta se acuza reciproc de blat cu liberalii, cu o zi înainte de votul pe moțiunea de cenzură: Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că se aşteaptă ca şi partenerii social-democraţilor să voteze moţiunea de cenzură şi că declaraţiile privind anumite blaturi "nu ţin loc de vot".

- Român din Italia, la judecată cu logodnica sa: Ce pretenții inedite are tânărul de la iubita sa. Un tânăr din Botoșani, care a muncit pe brânci în Italia pentru nunta de vis cu logodnica sa, și-a dat iubita în judecată, după ce femeia l-a părăsit cu o zi înainte de nuntă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel