Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sumarul evenimentelor de azi, 25 septembrie: Cele mai importante subiecte ale amiezii
WhatsApp
Știri Diaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante titluri apărute în prima parte a zilei. Nu rata o sinteză a celor mai importante informații de astăzi, pe scurt
revista_presei_septembrie

- Bilanț coronavirus Diaspora, 25 septembrie: Explozie de cazuri printre românii din Grecia și Austria. ULTIMĂ ORĂ

-  Bilanț Coronavirus România, 25 septembrie. 1629 de cazuri noi. Iată cifrele zilei!

-  Klaus Iohannis, îndemn pentru români. ULTIMĂ ORĂ

-  Klaus Iohannis convoacă CSAT.  Președintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării luni, de la ora 13.00, informează Administrația Prezidențială.

- Vești bune pentru românii care au muncit în afară și vor să completeze stagiul de cotizare în țară: Pot face plata retroactivă

- Scandalul dintre Dana Budeanu și Nicușor Dan. Sud Rezidențial intervine: „Întâlnirea a avut loc, însă nu recent“. Replica după difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toată lumea. 

- Spania. Prostituată româncă, creierul „La Magdalena”. Chef, ucis. „Nu am de gând să înghit acest rahat, erau doi români și o c***ă”. Alexandra C., o prostituată româncă, ar fi fost „creierul” operațiunii „La Magdalena” din Zaragoza, Spania. 

- Noi restricții pentru români. Încă o țară ne-a pus pe lista roșie. Încă o țară din Europa a pus România pe „lista roșie”.

- Anglia adaugă noi țări pe lista roșie. O speranță pentru români: Câteva state au devenit „libere“ de circulat. Lista țărilor în care cei care ies din Marea Britanie pot călători liber, fără carantină sau cu prezentarea unui test covid  cuprinde dor nouă țări.

- Pasager, depistat cu febră, a fost preluat direct de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Detalii 

- Marea Britanie. Româncă, condamnată la închisoare, după ce i-a făcut o „farsă” șefei sale. O româncă din Marea Britanie a fost condamnată la închisoare pentru că a pus detergent în cafeaua șefei sale, din „răzbunare”.

- Germania. „Români” şi „studenţi”, aduşi ilegal. O nouă schemă în abatoare (VIDEO). Industria cărnii este din nou în atenţia anchetatorilor germani. Peste 800 de poliţişti au controlat miercuri birouri şi locuinţe din mai multe landuri federale.

- Violator ROMÂN în serie, condamnat în Anglia: A abuzat o tânără imediat după ce a ajuns în UK. Un violator în serie din România a atacat o femeie la doar o săptămână după ce a aterizat în Marea Britanie.

- Peste 34.000 de români s-au întors, într-o singură zi în ţară. În data 24.09.2020, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control aproximativ 71.800 persoane, cetățeni români și străini.

-  ROMÂNUL care și-a DECAPITAT prietenul și i-a ascuns CADAVRUL într-o livadă, declarat VINOVAT. Detalii ŞOCANTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel