Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sumarul evenimentelor de azi, 20 septembrie: Cele mai importante titluri ale zilei
WhatsApp
Știri Diaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante venimente ale zilei.

- Un câine a mușcat grav 3 persoane, în Capitală: Printre victime, deputata Adriana Săftoiu: „Sângeram din greu". Deputata liberlă Adriana Săftoiu a fost mușcată de un câine în timp ce făcea mișcare, în parc, în zona sectorului 1 din București. La spital a remarcat că și alte persoane au fost mușcate azi de același câine.

- Explozie la o garnitură de metrou, la staţia Tineretului. Oamenii au fost evacuați. O explozie a avut loc duminică seară la o garnitură de metrou în staţia Tineretului. Din primele informaţii nu au fost înregistrate victime. 

- Oana „Sparanghel“ Lovin, îndemn electoral: „Fetele de la videochat, surorilor, ieşiţi la vot! Ne-am reprezentat frumos țara". Protestatara Oana Lovin, una dintre artizanele prostestului „anti-botniță“ din Capitală, a răbufnit la adresa lui Clotilde Armand și invită video-chatistele la vot.

- Italia. Un român care transporta 5 turci într-un microbuz, 3 ani de închisoare și o amendă usturătoare.Un român a fost condamnat pentru trafic de migranți la 3 ani de închisoare și plata unei amenzi de 50.000 de euro, după ce au găsit în microbuzul cu care venea din Austria cinci cetățeni turci.

- Dana Budeanu, ÎN LACRIMI, în direct la ULTIMA emisiune TV, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea

- Italia. Un român a murit azi într-un accident teribil: Mașina în care era Nicolae e un morman de fiare. Un român de 54 de ani și un italian de 56 de ani și-au pierdut viața după ce un BMW s-a coiocnit frontal cu un Fiat Punto.

- Român dispărut fără urmă, după ce a plecat din Cehia: „A plecat în Austria cu mașina lui. Mi se pare DUBIOS“. Un român, stabilit în Cehia, a dispărut fără urmă de aproape o lună. Familia știe că a plecat în Austria, pentru a munci, însă de la cunoscuți de-ai săi primește tot felul de informații contradictorii. 

- Spania. Româncă sechestrată de o conațională: Venise să îngrijească un bebeluș. Agenții Poliției Naționale au reținut o româncă de 28 de ani în orașul Alzira din Valencia, care a sechestrat o conațională, împiedicând-o să părăsească locuința pe care o împărțeau

- Proteste la Madrid după decizia Guvernului de IZOLARE parțială: „Cartierele noastre nu sunt ghetouri”. Mii de români AFECTAȚI (VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel