Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania: Un român şi complicele său au crezut că au dat lovitura vieţii. Poliţiştii le-au spulberat visele
WhatsApp
Agenții Poliției Naționale au arestat doi bărbați, în vârstă de 26 și 49 de ani, de naționalitate română și, respectiv, bulgară, care sunt acuzaţi că intrat, prin efracţie, în casă unui om de afaceri din San Bartolome de Tirajana (Gran Canaria), de unde au sustras 123.000 de euro în numerar, ceasuri și bijuterii.  

Agenții Poliției Naționale au primit o plângere de la un om de afaceri din sudul Gran Canaria, pe 5 iulie, care a raportat un jaf comis la domiciliul său din San Bartolome de Tirajana. Hoţii au furat 123.000 de euro în numerar, bijuterii și ceasuri în valoare de 30.000, precum și alte obiecte de valoare.

În urma investigației, poliţiştii au identificat un bărbat de 26 de ani de cetățenie bulgară, precum și unul de 49 de ani și cetățenie română, presupuși autori ai furtului. Cei doi au urmărit zile în şir omul de afaceri, până au dat spargerea, transmite lavanguardia.com.

Bulgarul a fost reţinut pe aeroportul din Gran Canaria, când încerca să ia un avion spre Londra. Românul a fost reținut în Maspalomas. Agenții de poliţie au efectuat percheziții în locuințele celor, unde au găsit o mare parte din obiectele furate, dar şi mai multe instrumente folosite în acest tip de infracțiune. De asemenea, poliţiştii au mai depistat legitimaţii false ale Poliției Naționale, ale Gărzii Civil, dar şi o pereche de cătușe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel