Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Trei romani au atacat și jefuit un grup de turiști în Paya de Palma. Hoții au sustras un ceas și un telefon mobil
WhatsApp
Poliția Națională a arestat trei bărbați, în vârstă de 22, 34 și 40 de ani, toți de origine română, acuzați de jaf, cu violență, a unui ceas și al unui telefon mobil de la un grup de turiști, în stațiunea Playa de Palma.
Spania. Trei romani au atacat și jefuit un grup de turiști în Paya de Palma

Evenimentul a avut loc, sâmbătă în jurul orei 4 dimineața, când Poliția Națională a fost alertată de un grup de turiști care au fost atacați de trei bărbați, cu scopul de a-i jefui, au informat surse din poliție.

Patrula de poliție a sosit imediat în stațiunea Playa de Palma, unde s-au produs evenimentele, și au constatat că unul dintre reclamanți era rănit la cap și pa față. De asemenea, victima fusese rănită și la un genunchi. După declarațiile victimelor, care i-au descris pe cei trei bărbați, agenții de la Poliția Națională au pornit în căutarea atacatorilor, scrie ultimahora.es.

În jurul orei 5.50 dimineața, ofițerii au depistat, lângă un hotel, trei bărbați, de origine română,care se potriveau descrierii victimelor. Aceștia au fost identificați de victime, iar ulterior au fost arestați ca presupuși autori ai unui jaf cu violență. Doi dintre infractori sunt cunoscuți cu antecedente penale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel