Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Șofer român, pericol pe o autostradă. Poliţiştii au reacţionat imediat și l-au încătușat
WhatsApp
Un bărbat de 45 de ani de naționalitate română, rezident în Albacete, șofer de camion, a fost reținut de Metropolitană de Nord din zona Mossos d'Esquadra, după ce a fost prins beat la volanul unui camion. 
spania sofer roman de tir beat la volan

Evenimentul a avut loc, duminică, 28 martie, în jurul orei 21:40, când agenții de poliție au fost anunțați că un camion de mare tonaj circulă făcând viraje și ocupând două benzi ale autostrăzii AP-7, spre Tarragona, la punctul kilometru 102, în Vallgorguina.

Unul dintre participanții la trafic a alertat polița despre camionul condus de român și a furnizat în permanență coordonatele  mastodontului, scrie, revistadelvalles.es

În cele din urmă, un echipaj de poliție a localizat camionul și l-a oprit, chiar dacă acesta continua să circule neregulamentar și să facă viraje. Șoferul, un bărbat 45 de ani de naționalitate română, rezident în Albacete, este acum cercetat ca presupus autor al  infracțiuni împotriva siguranței traficului rutier, pentru conducere imprudentă, sub influența alcoolului și pentru refuzul de a face testul pentru alcoolemie.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel