Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Românii care au bătut patronul unui restaurant, prinși: Au mâncat, au băut și au plecat fără să plătească (IMAGINI ȘOCANTE)
WhatsApp
Poliția națională a reușit să-i aresteze pe cei patru tineri care l-au atacat cu brutalitate pe patronul unui restaurant din Gandía (Valencia) după ce acesta le-a reproșat că au plecat fără să plătească o notă de plată de 60 de euro.Între aceștia se aflau și români.

Atacatorii, cu vârste cuprinse între 21 și 29 de ani și de naționalitate spaniolă și română au fost filmați de un vecin, ceea ce le-a facilitat munca polițiștilor, care, după ce i-au arestat pe făptași, i-au interogat. Potrivit unor surse ar fi vorba despre un spaniol, un columbian și doi români, în timp ce alte surse din presa spaniolă menționează un singur cetățean român.

Cei patru bărbați au mers, săptămâna trecută,  să ia micul dejun pe terasa unui bar cu intenția de a pleca fără să plătească. Când proprietarul i-a observat, a ieșit după ei înarmat cu o curea și a fost lovit cu pumnii de cei patru tineri.

Altercația a fost înregistrată de un localnic și a fost publicată pe rețelele de socializare și a devenit virală. Înregistrarea îl arată pe proprietarul localului apropiindu-se de cei patru bărbați cu o curea în mână în timp ce aceștia încercau să fugă cu mașina sa și, după ce s-a certat cu unul dintre ei, l-a agresat. Ceilalți trei bărbați au coborât apoi din mașină și l-au bătut pe proprietarul magazinului, care a opus o rezistență puternică și chiar a început o urmărire cu mașina sa.

Românii care au bătut patronul unui restaurant, prinși

 

"Se întâmplă în fiecare zi, vin băieții, cer bani, profită de o scăpare și încearcă să plece fără să plătească", spune Jorge Negrete, victimă a agresiunii, în declarații pentru NIUS Diario.

După confruntarea cu tinerii, poliția a fost cea care i-a recomandat lui Negrete să meargă la un centru medical pentru a fi examinat, astfel încât să-i poată denunța pe presupușii agresori. "Am vânătăi și traumatisme, am dureri mari", spune Negrete.

În fața situației pe care a fost nevoit să o trăiască, patronul barului simte "furie și supărare că își bat joc de munca ta", iar acum speră doar că tinerii vor fi arestați și că "justiția trebuie să fie severă cu astfel de lucruri", asigură el.

Poliția națională din Gandia îi investighează în prezent cei patru suspecți care au părăsit Bar Castell, un local de catering, fără să plătească și care l-au agresat în grup pe proprietarul localului atunci când acesta le-a cerut să plătească nota de plată.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel