Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Româncă, bătută și amenințată cu un cuțit de fostul partener, în plină stradă: "Taci! Altfel bag cuțitul în tine!"
WhatsApp
Un român riscă doi ani de închisoare pentru că și-a amenințat fosta parteneră, o conațională, cu un cuțit și a lovit-o în cap Deși avea un ordin de restricție, românul a intimidat-o, a lovit-o și a amenințat-o.
Spania. Româncă, bătută și amenințată cu un cuțit de fostul partener, în plină stradă   Taci! Altfel bag cuțitul în tine!

Tribunalul din Salamanca se va întruni luni pentru a-l audiat pe bărbat. Potrivit comunicatului Parchetului, inculpatul I.O.R., originar din România, a fost condamnat în León, fiind acuzat de violență sexuală și violență domestică. Magistrații i-au interzis să se apropie de victimă la mai puțin de 500 de metri.

În ciuda faptului că era pe deplin conștient de valabilitatea acestui ordin al magistraților, pe data de 21 iulie 2019, în jurul orei 20.30,  inculpatul s-a apropiat de femeie în timp ce aceasta stătea pe o bancă din Avenida de los Cipreses și a lovit-o în ceafă. mai mult, românul a apucat-o pe braț, a lovit-o și a amenințat-o verbal, în timp ce  avea în mână un cuțit de bucătărie. 

În timp ce ținea în mână un cuțit de bucătărie, românul i-a spus fostei partenere: "Hai, intră în casă și nu țipa, că din cauza ta vor să mă bage la închisoare pentru trei ani. Taci! Altfel bag cuțitul în tine". Inculpatul a continuat să insiste cu amenințările sale până când fiul lor comun, un minor, a intervenit. În acel moment, inculpatul a fugi, scrie lagacetadesalamanca.es.

Ca urmare a loviturii, victima a suferit o ușoară contuzie. Potrivit Parchetului, faptele menționate mai sus constituie infracțiunea de lovire, infracțiunea de amenințare și infracțiunea de nerespectare a pedepsei, cu circumstanța agravantă a recidivei. Parchetul cere o pedeapsă de doi ani de închisoare, interdicția de a intra în contact cu victima  timp de șase ani și despăgubiri de 175 de euro.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel