Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Metoda "Îmbrățișarea" face noi victime. Doi români au sustras lănțișoare, o cruce și o medalie de aur
WhatsApp
Garda Civilă din Palencia a arestat un bărbat și o tânără de 25 de ani, de naționalitate română, presupuși autori ai infracțiunilor de furt, comise prin metoda „îmbrățișării afectuoase”.
Spania. Metoda Îmbrățișarea  face noi victime. Doi români au sustras lănțișoare, o cruce și o medalie de aur

În seara zilei de 22 iulie, folosindu-se de metoda Îmbrățișarea, doi români au furat un lănțișor de aur în orașul Venta de Baños, iar anterior, o brățară în Frómista. După ce au fost sesizați cu privire ka cele două jafuri, agenții de la Garda Civilă din Palencia au reușit să-i identifice pe cei doi hoți români, pe drumul C-619 (Magaz de Pisuerga-Aranda de Duero), la Sierra Hormigones.

Asupra loc au fost găsite bijuteriile furate din Venta de Baños și Frómista, precum și ale obiecte, care se presupune că ar fi fost furate în provincia Palencia și zonele învecinate, relatează elnortedecastilla.es.

În total, oamenii legii au recuperat cinci lanțuri, o cruce mică și o medalie de aur. Agenții de la Garda Civilă continuă cercetările pentru a identifica și alte jafuri comise de cei doi români. Infractorii au la activ mai multe dosare penale pentru fapte similare, iar pe numele româncei era deja emis un ordin de executare a pedepsei cu închisoarea. După efectuarea procedurilor legale, cei doi români au fost puși la dispoziția instanței de examinare din Palencia.

Tot ieri, Poliția Locală a primit un apel prin care o victimă a raportat că, în Plaza de la Constituție, o femeie l-a lăsat fără un lanț de aur, pe care îl purta la gât, folosindu-se de metodei „îmbrățișării afectuoase”. Victima a furnizat o descriere fizică a femeii care comisese fapta infracțională și care corespundea cu cea a româncei deja arestate.  

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel