Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania: Jobul lui Tataee de la BUG MAFIA, după ce a plecat din România
WhatsApp
Celebrul Tataee de la BUG Mafia a plecat din România, alegând Barcelona în urmă cu un an. Cu toate acestea, rapperul continuă să scrie muzică și se mai întoarce în România unde mai susține concerte. 

Tataee de la B.U.G. Mafia, pe numele său real Vlad Irimia (41 de ani), a renunțat la România, în urmă cu aproape un an. Celebrul rapper și-a împlinit marele vis de a se muta în Spania, la Barcelona. El, soția lui, Mona, și cei trei copii ai lor vin acum în România doar în vizită.

În continuare, Tataee de la B.U.G Mafia este implicat în muzică la noi în țară, dar și-a mutat definitiv reședința la Barcelona. El scrie versuri și produce muzică, chiar dacă s-a mutat peste hotare. 

Artistul are „colțișorul" său special din casă. Acolo se produce „magia". Tataee de la B.U.G Mafia și-a amenajat un studio special, unde scrie versuri și produce muzică, fără să fie deranjat. Veteranul hip-hop-ului românesc se întoarce destul de des în România pentru concerte și colaborări. În cea mai recentă postare a sa, Vlad Irimia și-a anunțat prietenii virtuali că este în aeroportul din Barcelona, pregătit să plece, cel ami probabil, spre țara natală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel