Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, pericol public pe șosele, blocat în Austria. Remorca, ruptă, supraîncărcată și asigurată doar cu o chingă de fixare
WhatsApp
În Altlengbach (districtul St. Pölten-Land), poliția a scos din trafic un camion românesc de mici dimensiuni cu remorcă, care era complet supraîncărcat. Mai mult, ansamblul, care venea din Marea Britanie, era „asigurat“ doar de câteva chingi.

Luni, la ora 10:45, ofițerii de la postul de poliție autostrăzi Altlengbach au verificat un camion de mici dimensiuni și o remorcă cu numere de înmatriculare românești pe Westautobahn, în Altlengbach, în direcția Viena. A fost detectată o supraîncărcare semnificativă, iar vehiculul și remorca au fost aduse la podul de cântărire.

S-a dovedit că micul camion era supraîncărcat cu 2.760 de kilograme, ceea ce corespunde unei supraîncărcări de 78%. Remorca era supraîncărcată cu 490 de kilograme, ceea ce corespunde unei supraîncărcări de 65 la sută. În urma unei inspecții suplimentare a vehiculelor, s-a constatat că bara de tracțiune a remorcii era ruptă și fusese asigurată doar cu o chingă de fixare.

De asemenea, remorca era neiluminată din cauza unui defect. Plăcuțele de înmatriculare ale remorcii au fost confiscate din cauza pericolului iminent, continuarea călătoriei a fost interzisă, șoferul a fost amendat cu un depozit de securitate ridicat și a fost raportat la administrația districtului St. Pölten pentru numeroase infracțiuni.

Șoferul, un cetățean român în vârstă de 33 de ani, parcursese deja o distanță destul de mare. Era în drum din Marea Britanie spre România, informează heute.at.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel