Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șocul vieții pentru un român, în Italia: A apelat la prostituate, dar și-a găsit soția „la treabă“. Ajunși în România, a omorât-o, apoi s-a sinucis
WhatsApp
Un român, însoțit de un alt prieten de-ai săi, a avut chef de distracție și a mers pe strada unde știa că prostituatele își fac veacul. Nu mică i-a fost însă mirarea când a dat chiar peste soția sa, în timp ce ademenea un client. După ce s-au răzbunat la fața locului pe femeie, cuplul de români s-a întors în țară, unde bărbatul a ucis-o pe femeie, apoi s-a sinucis. Amicul său și-a aflat acum pedeapsa pentru implicarea de atunci.

Ce doi au mers la prostituate, iar românul a dat nas în nas chiar cu soția sa, care racola clienți. Cei doi bărbați au bătut-o și au luat-o pe femeie de acolo, dar acum sunt reclamați pentru răpire. 

Protagoniștii - un român și un alt bărbat de 32 de ani din Frosinone. Incidentul datează din 2019, când bărbatul din Ciociaria, aflat în Capitală, s-a împrietenit cu un alt român de vârsta lui. Odată, în timp ce se aflau într-un bar, au decis să se bucure de seară cu niște prostituate.

Cu toate acestea, în timp ce se aflau în locul în care lucrau prostituatele, bărbatul și-a văzut soția racolând un client. El a târât-o de păr în mașină și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Un ofițer de poliție era însă prezent la fața locului și a alertat poliția.

Șocul vieții pentru un român, în Italia: A apelat la prostituate, dar și-a găsit soția „la treabă“

 

Cei doi bărbați au fost identificați și acuzați de răpire, vătămare corporală și tâlhărie pentru că i-ar fi smuls femeii geanta. Cei doi bărbați au fost identificați și acuzați de răpire, agresiune și jaf pentru că i-au smuls femeii poșeta. Cu toate acestea, înainte de începerea procedurilor penale, românul și soția sa s-au întors în România.

Aici a avut loc însă o tragedie. În timpul unei discuții apinse, bărbatul și-a împușcat și ucis soția, apoi s-a sinucis.

Singura persoană care a ajuns să fie judecată a fost muncitorul din Frosinone, care a fost condamnat la trei ani de închisoare. Bărbatul a fost apărat de avocații Luigi Tozzi și Marta Campoli și a fost judecat de judecătorul Curții de Apel din Roma în formă prescurtată, relatează Frosinoneweb.it.

Recent, tot în Italia, un cetățean liberian în vârstă de 24 de ani a fost condamnat pentru agresiuni sexuale. Ultima agresiune a fost împotriva unei prostituate românce, pe care a agresat-o și violat-o apoi i-a furat și banii din portofel.

Faptele contestate de procuratură și de procurorul Carunchio, care a coordonat ancheta carabinierilor, ar fi avut loc la Schio la 27 noiembrie, în urmă cu trei ani. Potrivit celor reconstituite, africanul a contactat-o pe tânăra prostituată și a determinat-o să meargă la el acasă pentru a presta un serviciu sexual contra cost. Cei doi au convenit asupra sumei de 100 de euro, pe care inculpatul a dat-o în avans.

Prostituată româncă din Italia, violată și jefuită

 

La finalul timpului convenit, însă, nemulțumit, Lankha ar fi încercat să continue, în timp ce fata i-a spus că este timpul să plece. El a insistat, dar ea s-a opus, declanșând mânia liberianului. El ar fi încercat să folosească violența pentru a o forța să aibă o altă relație: a apucat-o de gât, strângând-o de gât ca să nu țipe, ca să nu ceară ajutor, a aruncat-o pe pat încercând să abuzeze de ea.

Între timp, unii dintre prietenii inculpatului au sunat la ușă, temându-se că în casă se întâmplă ceva grav, după ce au auzit zgomotul, iar când acesta s-a dus să deschidă ușa, românca a reușit să se elibereze, s-a îmbrăcat în grabă și a fugit. Când a deschis ușa, românca a reușit să scape, s-a îmbrăcat în grabă și a fugit. Înainte de a pleca, inculpatul a reușit să-i smulgă cei 100 de euro pe care îi dăduse anterior, furându-i astfel câștigul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel