Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCANDAL la Antena 3. REPLICI DURE între Tonel Pop și avocatul lui Gheorghe Dincă: „Vreau să văd probe, nu să fac circ mediatic!”
WhatsApp
Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, și Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, prima victimă a presupusului criminal din Caracal și-au adresat replici dure în această după-amiază, în direct, la Antena 3.
Sursa foto: captură Antena 3

Cătălina Porumbel, moderatoarea emisiunii, a întrebat dacă există indicii conform cărora familia lui Gheorghe Dincă ar fi intrat în contact cu Luiza. Răspunsurile s-au transformat în acuzații dure și replici acide între cei doi avocați.

Tonel Pop: „Eu am intrat în direct ca să știe opinia publică și dumneavoastră, să nu fiți în eroare pentru că domnul coleg nici măcar nu a făcut nicio cerere în acest dosar, de nicio culoare, ca să cunoască dosarul”. 

Claudiu Lascoschi: „Nu-mi spuneți mie când să fac o cerere. O fac când consider eu oportun să o fac. Vreau să văd probe, nu să fac circ mediatic!”

Tonel Pop: „Sunteți deranjat, dar nici nu cunoașteți dosarul! Gata! Să nu mai creadă lumea ce spui dumneata! Dosarul este într-un cărucior. Din ăla mare, plin de zeci de dosare. Omul ăsta nu a citit o pagină din zecile de pagini. Nu știu ce face la televizor acum!” 

Claudiu Lascoschi: „Dvs. nu ați citit decât câteva declarații de martor. Atât! Care mai rău v-au derutat și ați indus în eroare opinia publică pentru că ați considerat greșit...”

Tonel Pop: „De unde știi dumneata de îți dai cu presupusul cât am citit eu?”

Claudiu Lascoschi: „Curios că eram acolo când știam ce urmează să studiați dvs. 

Tonel Pop: „Câte volume are dosarul? Ați auzit?”

Claudiu Lascoschi: „Haideți că discutăm... ocupăm timp aiurea pe lucruri fără sens!”

Tonel Pop: „Să știe toată lumea, inclusiv baroul București cum faceți dvs...”

Claudiu Lascoschi: „Oportunitatea apărării apreciază avocatul de caz. Avocatul de caz sunt eu, nu dvs! Eu aștept să merg pe probe, nu să studiez niște declarații de martori.”

Tonel Pop: „Dvs. stați pe la televizor și dați cu presupusul ceea ce nu e frumos! (...) O să vin la emisiunea dvs. și vă voi da mai multe detalii. Acum m-am retras, am vrut să știe opinia publică că acest coleg nu a citit nicio pagină din dosar. Își dă doar cu presupusul”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel