Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCANDAL la Antena 3. Ciuvică şi Drăghici au LUAT FOC: "E VINA NOASTRĂ!"
WhatsApp
Scandal în platoul Antenei 3, între doi invitaţi de casă ai televiziunii, pe tema tragediei de la Săpoca. Dialogul tensionat s-a purtat între avocata Alice Drăghici şi Mugur Ciuvică.

Discuţia a început de la lipsa de personal din spital, lucru care ar fi contribuit la această tragedie.

"Alice Drăghici: Pot să spun că sunt chestiuni care nu necesită nici personal, nici investiții, că într-o clinică de psihiatrie nu laşi obiecte contondente la îndemâna unui bolnav psihic? Ce caută un stativ, când le faci perfuzii peste o săptămână? Că nu laşi oamenii cu uşa neîncuiată? Pentru asta îţi trebuie personal, să încui uşa?  

Mugur Ciuvică: Nu, nu! E obligatoriu să îi lași cu ușa descuiată, doamna avocat. La psihiatrie, la anumite boli, stau ușile date de perete. La bolile grave, cu agitaţie, îi ţii sub cheie. Acolo erau şi cei doi muncitori care erau angajaţi să se bată cu bolnavii nebuni şi să îi ţină în pat.

Alice Drăghici: Dacă lași bolnavi psihic periculoși descuiaţi, ok.

Mugur Ciuvică: Ei erau acolo în partea închisă a spitalului. Partea cealaltă e deschisă, că nu sunt la închisoare, sunt doar la spital...

Alice Drăghici: Dacă regula este ca un alcoolic care poate să intre în sevraj în orice moment şi nu poţi să te mai controlezi. Alcoolismul este atât de grav, încât în momentul în care ai intrat în sevraj...

Mugur Ciuvică: Dumneavoastră vreți să băgaţi toți alcoolicii sub cheie?

Alice Drăghici: Nu vreau nimic, vreau să trăiesc într-o țară normală! Am voie, domnul Ciuvică, să trăiesc într-o țară normală? În care să nu ne fie omorâți copiii? În care să îmi internez mama sau tata şi să nu ţi-l omoare cu un stativ? Am voie? Nu ştiu, nu mă interesează țările din Occident, că trăiesc aici! Am voie să vreau să trăiesc normal sau nu? Dacă nu am voie e ok, spuneți așa. Să ne omoare părinţţii cu stativul, să ne omoare copiii Dincă... E ok! Am înţeles! E vina noastră că ne-am născut!

Mugur Ciuvică: Păi, vrem o ţară ca afară! Eu vă spun cum e afară! Acum vreți să-i băgați pe toți alcoolicii din România la pușcărie?

Alice Drăghici: Nu, îi ţinem liberi toată lumea! Nebuni pe străzi, alcoolici pe străzi, infractori pe străzi, să ne ducem în lumea largă! Dacă nu sunt nici nebună, nici alcoolică, nici infractoare, mă duc în lumea largă şi am terminat!"

Bilanţul victimelor de la spitalul Săpoca a ajuns la cinci morţi, după ce una dintre cele nouă persoane rănite a murit din cauza rănilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel