Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șase români, între care patru copii, găsiți morți într-o casă cuprinsă de incendiu, la Turda
WhatsApp
Șase persoane, între care patru copii, au fost găsite moarte, duminică dimineața, într-o casă din Turda, cuprinsă de un incendiu, Autoritățile au declanșat Planul roșui de intervenție.
Giurgiu: Un autoturism a luat foc, joi seara, pe autostrada A1. Nu există victime

Planul ROȘU de intervenție a fost activat noaptea trecută la Turda. Un puternic incendiu a izbucnit pe strada Nicolae Teclu, soldat din păcate cu pierderi de vieți omenești.

Patru copii și doi adulți și-au pierdut viața noaptea trecută în urma incendiului care le-a mistuit casa dar și viețile.

Pompierii clujeni au găsit la fața locului 7 persoane inconștiente, doar una fiind transportată la spital în viață.

6 persoane au decedat, dintre care 4 copii, din cauza intoxicării cu fum. Un singur băiat, în vârstă de 14 ani, a fost dus la Spitalul Municipal Turda, în comă.

Șase români, între care patru copii, găsiți morți într-o casă cuprinsă de incendiu, la Turda

 

Potrivit ISU Cluj, pompierii din Turda și 2 Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineața cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci ambulanțe SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Turda.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor.

La ora 6.05 a fost declanșat Planul roșu de intervenție

 

Unul dintre copii, un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat. A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 6.05.Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.”, transmite ISU Cluj.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel