Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul dispărut din Sibiu, găsit: A fost TRANȘAT de prietenul de pahar și aruncat, bucată cu bucată, în râu
WhatsApp
Crimă șocantă la Sibiu. Un român de 72 de ani ar fi fost ucis, tranșat și apoi aruncat în râu de prietenul lui de pahar, de aceeași vârstă cu el.
Foto ILUSTRATIV

O nouă crimă a șocat comunitatea sibiană. Un bărbat a fost tăiat în bucăți și, mai apoi, băgat într-un sac și aruncat în Râul Cibin, de către colegul de băutură.

O echipă de cercetare, condusă de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-a deplasat luni în municipiul Sibiu pentru a căuta trupul unui bărbat care a fost omorât și mai apoi aruncat în râul Cibin. Surse apropiate anchetei au declarat, în exclusivitate, pentru Ora de Sibiu, că oribila crimă a avut loc în cursul săptămânii trecute, în zona cartierului Reșița din municipiul Sibiu.

Cei doi bărbați, ambii sibieni, pensionari, se aflau în casa autorului crimei, la băut. La un moment dat, un conflict a izbucnit între cei doi, astfel că criminalul și-a omorât prietenul de pahar.

Român TRANȘAT de prietenul de pahar și aruncat, bucată cu bucată, în râu

 

Criminalul și-ar fi tăiat în bucăți prietenul, după care l-a împachetat și l-a băgat într-un sac. Se presupune că, imediat după, bărbatul s-a urcat pe bicicletă, trăgând sacul după el, și s-a deplasat în zona râului Cibin, aruncând bucată cu bucată din om în apă. Totul s-a petrecut în timpul nopții.

La câteva zile de la teribilul eveniment, familia l-a dat dispărut pe bărbat. Atunci au început și căutările. Așa au ajuns anchetatorii pe pista potrivit căreia bărbatul ar fi fost ucis.

Presupusul criminal a fost găsit într-un final, iar în prezent se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și, cel mai probabil, urmează a fi reținut. Sursele Ora de Sibiu mai spun că bărbatul nu vrea să își recunoască fapta. El spune că nu și-a omorât prietenul și că acesta s-a împiedicat singur și a căzut în râu. Cei doi bărbați sunt cam de aceeași vârstă, amândoi sunt pensionari, având în jur de 72 de ani. Sursele spun că ucigașul ar semăna izbitor, la fizionomie, cu Dincă, criminalul din Caracal.

Până la această oră, s-a reușit găsirea unei singure bucăți din trupul sibianului, și anume trunchiul, fără cap și picioare. Acesta ar fi fost tăiat în patru secțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel