Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
România. Peste 6.700 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite într-un cimitir din județul Botoșani
WhatsApp
Polițiștii de frontieră din Botoșani au descoperit noaptea trecută peste 6.700 de pachete de ţigări de contrabandă. Acestea erau ascunse într-un cimitir și urmează să fie deschisă o anchetă de cercetare pentru a afla posesorul.
România. Peste 6.700 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite într-un cimitir din județul Botoșani

Numărul imens de ţigări de contrabandă au fost descoperite într-un cimitir din localitatea Păltiniş, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, ţigările erau abandonate în cimitir, iar persoanele care le-au depozitat acolo nu sunt încă identificate.

 

Prețul pachetelor de țigări ar fi estimat la o valoare de 68.000 de lei



"Poliţiştii de frontieră botoşăneni au organizat o acţiune în sistem integrat, pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de competenţă, la care au participat poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani.

Pe timpul acţiunii, în jurul orei 21.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră a descoperit abandonate în cimitirul din marginea localităţii Păltiniş, mai multe colete voluminoase, ambalate în folie şi prevăzute cu chingi de transport. La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în colete se aflau ţigarete, fiind stabilită cantitatea de 134.680 de ţigarete (6.734 de pachete), în valoare de 68.000 de lei, bunuri ce au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor", a afirmat Răcnea.

Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi pentru depistarea persoanelor implicate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel