Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bătaie de joc: românii lăsați să plece la sparanghel în Germania au primit SOMAȚII de la ANAF să plătească 20.000 de lei
WhatsApp
Bătaie de joc a statului român la adresa muncitorilor români care au fost lăsați să plece la cules de sparanghel în Germania, însă au fost întorși de pe Aeroport. Oamenii au fost amendați atunci de poliție la întoarcere, iar acum ANAF le-a trimis somații pentru plata amenzii în valoare de 20.000 de lei. 
Foto ILUSTRATIV

Nouă muncitori din satul Pătrăuți, județul Suceava, s-au trezit acasă cu somații de la ANAF, care le cere să plătească amenda de 20.000 de lei primită în luna aprilie, atunci când au fost lăsați să iasă din localitatea aflată în carantină pentru a merge la cules de sparanghel în Germania, transmite Antena 3. Culmea, ei au fost lăsați să plece chiar de poliție. 

Agenții din filtrul de poliție le-au urat drum bun

 

In 9 aprilie, cei 9 muncitori au fost lăsați de poliție să iasă din localitate, ba chiar li s-a urat și drum bun, însă odată ajunși pe Aeroportul din Sibiu, ofițerii SRI i-au întors înapoi acasă, pentru că veneau dintr-o localitate carantinată.

Când s-au întors în Suceava, polițiștii de la IPJ Suceava i-au amendat pe fiecare dintre ei cu 20.000 de lei, în condițiile în care colegii lor i-au lăsat să plece în aceeași zi. 

Toți cei amendați au contestat sancțiunile în instanță, însă nu au fost stabilite primele termene de judecată, potrivit sursei citate.

Oamenii sunt revoltați de somațiile primite de la ANAF, în condițiile în care nu au apucat să se prezinte la Tribunal.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel