Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, amendată cu 4.500 lei după ce şi-a fotografiat buletinul de vot ştampilat
WhatsApp
O femeie din Medgidia fost amendată cu 4.500 de lei pentru că şi-a fotografiat buletinul de vot după ce l-a ştampilat, ulterior postând fotografia pe o reţea de socializare.   

"Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie şi-ar fi fotografiat buletinul de vot cu opţiunea aleasă, până la ieşirea din cabina de vot, iar ulterior ar fi postat fotografia pe o reţea de socializare. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 4.500 de lei, conform Legii nr. 208/2015", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Conform sursei citate, o altă femeie a fost amendată cu 1.500 de lei de poliţiştii din Mangalia, după ce a continuat propaganda electorală pe o reţea de socializare. "Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia s-au autosesizat cu privire la continuarea propagandei electorale de către o femeie pe o reţea de socializare. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform Legii nr. 208/2015", a transmis IPJ.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel