Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român prins cu focuri de armă, după ce a agresat un taximetrist şi apoi a fugit cu maşina acestuia
WhatsApp
Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce, marţi, a lovit un taximetrist şi a fugit cu maşina acestuia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul comandase o cursă cu autoturismul care circula în regim de taxi şi în localitatea Suharău l-a agresat pe şofer, l-a determinat să coboare şi apoi şi-a continuat cursa cu maşina acestuia.

Agresorul, care este din judeţul Constanţa, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, oprindu-se abia după ce a produs un accident. La scurt timp, el a coborât din maşină şi a fugit pe câmp. Poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă pentru prinderea fugarului.

Român prins cu focuri de armă, după ce a agresat un taximetrist



"Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a depistat în trafic autovehiculul pe un drum sătesc din apropierea localităţii Smârdan şi a pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-şi deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul şi a fugit pe un câmp. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, executând zece focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale. În scurt timp s-a reuşit prinderea sa, acesta fiind imobilizat şi apoi identificat", a afirmat Nenişcu.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, informează Agerpres.

Taximetriștii sunt, din păcate, expuși contactului cu tot felul de oameni. Amintim că, în luna august, un taximetrist a fost înjunghiat de către o femeie pentru 46 de lei. Bărbatul a murit la spital.

După ce a găsit victima plină de sânge, dar încă în viață, un coleg a sunat la poliție și la ambulanță. Din nefericire, bărbatul a murit la spital. Din primele informații ale forțelor de ordine, un cuplu avea datorii la taximetrist după mai multe curse neachitate. Astăzi, taximetristul a insistat, astăzi, ca cei doi pasageri să-i achite cursa, dar și toate datoriile.

Vezi mai multe detalii: Un taximetrist a fost înjunghiat de către o femeie pentru 46 de lei. Bărbatul a murit la spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel