Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, îngrozit de șoferul unui microbuz care l-a dus în Germania: "Avea 23 de ani, tăia curbele, făcea live-uri la volan"
WhatsApp
Un român care a fost nevoit să vină în România la o înmormântare, s-a întors în Germania cu o companie de transport. Acesta a povestit momentele de groază pe care le-a trăit în microbuz, în călătoria de întoarcere în Germania.  Sfatul lui pentru toți românii este să aibă mare grijă de viața lor și să verifice înainte firma pe care au ales-o să-i ducă la destinație. 

StiriDiaspora.ro l-a contactat pe Constantin, care a fost de acord să publicăm mesajul lui pentru toți românii care aleg să circule cu microbuze de diverse capacități, atunci când nu pot călători cu avionul. 

"Peripețiile mele între România și Germania! Acum cinci zile am fost nevoit să merg în România în regim de urgență la o înmormântare. La dus a fost cum a fost, tot drumul nu am pus geană pe geană adică 24 de ore. Cântau lăutarii la maxim, norocul șoferului că nu s-au spart boxele. Mi se pare nesimțire maximă să te doară în c** de oamenii pe care îi transporți. Domnilor șoferi, transportați oameni, nu saci cu cartofi! Puțin bun simț pentru clienții care apelează la serviciile voastre!!! Hai că la dus a fost cum a fost, dar la întors am avut ocazia să murim toți de foarte multe ori. Șoferul de 23 de ani cu care m-am întors, a mers numai cu telefonul în mână sau la ureche," a povestit Constantin. 

Șoferul Ionuț, de 23 de ani, l-a speriat de moarte pe pasager: "Mergeți cu un autocar serios, nu vă riscați viața!"

 

Drumul de întors a fost un adevărat calvar, conform celor relatate de acesta. 

"A făcut LIVE, scria pe Facebook și stătea pe Tik Tok cu alții de la defileul Dunării către Orșova până în Germania la o viteză destul de mare. I-am zis că nu e normal ce face și că să folosească căști sau un sistem hands free pentru că viața îmi este pusă în pericol. Am fost ignorat complet. Apoi au venit depășirile periculoase pe drumurile județene și pe Autobahn la o distanță foarte mică dintre masina în care eram și eu și tirurile din față noastră sau de pe celălalt sens de mers. Am scăpat și de data asta cu viață de câteva ori, vorba aia, am avut zile...Prin sate și pădurile cu drumuri înguste și foarte șerpuite din Germania, vreau să spun că șoferul ăsta pe nume Ionuț de 23 de ani tăia curbele fără nici o frică și intra pe celălalt sens de mers. Și nu o singură dată, de zeci de ori. I-am spus că acasă mă așteaptă soția și fetița mea de patru ani și că am de gând să mai trăiesc. Chiar nu aveam nici un chef să mă întâlnesc atât de repede pe lumea cealaltă cu bunica mea care tocmai murise. A început să zâmbească și să râdă și a pornit manelele, asta ca răspuns la rugămințile mele. Dragii mei, renunțați să mai mergeți cu așa zisele firme de transport care promit confort și siguranță, dacă nu aveți o urgență mare, mergeți cu mașina personală, cu un autocar serios sau cu avionul! NU VĂ RISCAȚI VIAȚA!" a mai povestit Constantin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel