Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român încătușat pe Aeroportul Timișoara după ce s-a plimbat cu un pistol la brâu pe sub ochii pasagerilor
WhatsApp
Un bărbat de 57 de ani, care a mers în Aeroportul Timișoara, cu o armă la vedere a fost încătușat de un polițist de frontieră. În urma cercetărilor s-a dovedit că arma era una de airsoft.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, incidentul a avut loc luni 30 mai 2022, în jurul orei 22.00, la intrarea în zona publică de Plecări Interne. Potrivit sursei citate, îmbrăcat într-o uniformă de pază și protecție, bărbatul, care era băut bine, se plimbă prin parcare, prin față clădirii aeroportului, cu un pistol pe care îl ținea ostentativ, la vedere, într-un toc la brâu.

Un polițist de frontieră s-a apropiat de el și a încercat să-l legitimeze, moment în care individul a dus mâna la armă. Cu mult curaj, polițistul a reacționat rapid, l-a imobilizat și l-a încătușat.

La verificări, oamenii legii aveau să descopere că era vorba de o armă de airsoft de tip RUGER, neletală. Bărbatul mai avea asupra lui 33 de bile de plastic și 3 tuburi CO2.

În urma incidentului, bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei. Arma, pentru care nu e nevoie de autorizație de deținere, și bilele au fost confiscate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel