Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, îndrăgit de toată lumea, găsit mort în propria locuință. Comunitatea italiană îl plânge: "La revedere, băiat blând și bun"
WhatsApp
Un român de 40 de ani a fost găsit decedat. 
Zona în care a fost găsit cadavrul muncitorului român (Sursa foto: Riviera24.it)

Românul în vârstă de 40 de ani, îndrăgit de toată lumea, a fost găsit mort în locuința sa din centrul istoric al orașului Catanzaro. Se pare că nu există nici o îndoială cu privire la cauzele naturale ale morții

Sunt oameni care se întâlnesc în fiecare zi, întâmplător.

Oameni tăcuți și amabili în felul lor, nu faimoși, dar cunoscuți. 

După cum toți știu, așa și era Matteo, un român de 40 de ani care locuia lângă biserica Carmine, în centrul istoric al orașului, relataeză presa locală din Catanzaro. 

Matteo nu a mai răspuns

 

În această dimineață, cineva îl chemase să se ocupe de niște treburi cu care se întreținea Matteo. Dar Matteo nu a răspuns. De acolo, cei care i-au cunoscut bine obiceiurile au tras un semnal de alarmă. Și Matteo a fost găsit la el acasă. Adormit în acel somn etern de pace.

Oamenii de pe rețelele de socializare și-au exprimat sincerele condoleanțe, așa cum se poate întâmpla doar într-o comunitate mică. Cadavrul a fost transferat la Spitalul Universitar pentru investigații ulterioare, deși nu pare să existe nicio îndoială cu privire la cauzele naturale ale morții.

1. -imagine fara descriere- (matteo-catanzaro_18253900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel