Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, cursă nebună pe 75 de kilometri pe autostradă cu poliția pe urmele sale. Trei agenți răniți, două mașini distruse
WhatsApp
Un român a gonit pe 75 de kilometri pe autostradă cu poliția pe urmele sale, după ce a făcut plinul de benzină și nu a plătit. 

Un român a fost condamnat la un an de închisoare în Italia, după ce a fost urmărit de poliție pe autostradă timp de 75 de kilometri, pentru că nu a plătit rezervorul plin de combustibil. Mai mult, tânărul a izbit mașina poliției rutiere înainte de a fi arestat, fiind acuzat și de rezistență în fața unui funcționar public și prejudiciu agravat.

Pedeapsa negociată: un an de închisoare și 800 de euro amendă

 

Românul de 33 de ani, rezident în Chieti, a fost reținut de poliție în dimineața zilei de 01 ianuarie 2022. Apărat de avocatul Andrea Nocchi, tânărul a negociat cu judecătorul Carlo Cimini o pedeapsă de un an de închisoare și 800 de euro amendă.

În acea dimineață, trei ofițeri au fost răniți și au ajuns la spital.

Potrivit informațiilor prezentate în instanță, oamenii legii ;-au urmărit pe bărbatul de 33 de ani timp de 75 de kilometri, cu viteză mare, de la Porto San Giorgio până la Senigallia, unde a lovit mașina poliției rutiere, iar apoi s-a oprit în balustradă, potrivit publicației Il Resto del Carlino.

Românul alimentase la o benzinărie, la scurt timp după ora 08.00, din Porto San Giorgio. În loc să plătească combustibilul, a demarat în viteză și a călcat accelerația la maxim. Proprietarul benzinăriei jefuite a sunat imediat la poliție și a raportat că șoferul unui autoturism Alfa Romeo se îndreaptă spre nord, indicând și plăcuța de înmatriculare.

Goană nebună cu poliția pe urmele sale

 

Polițiștii rutieri de serviciu pe porțiunea respectivă de drum l-au interceptat pe tânărul de 33 de ani și l-au somat să oprească, însă acesta a accelerat pentru scăpa de patrula care între timp ceruse întăriri de la alte două mașini de poliție.

Odată ajuns la Senigallia, s-a organizat un blocaj de care românul a încercat să treacă, lovind mașina poliției, însă s-a oprit după doar câțiva metri.

La bordul mașinii Alfa Romeo s-a găsit un cuțit cu două lame de 20 de centimetri lungime, din acest motiv fiind acuzat și de deținerea de obiecte susceptibile să rănească. El a fost plasat în arest la domiciliu până la validarea efectuată pe 3 ianuarie.

Potrivit sursei citate, în timpul procesului, judecătorul l-a mustrat pentru că nici măcar nu și-a cerut scuze agenților de poliție pe care i-a rănit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel