Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 28 de ani, violator în serie, expulzat din Italia în România: „Este pericol public“
WhatsApp
Un cetățean român în vârstă de 28 de ani a fost eliberat după opt ani de închisoare la Forlì. Acesta a fost condamnat după ce a fost găsit responsabil pentru mai multe violuri. Victimele erau minore, la fel și el, la data comitereii faptelor.
Român, expulzat din Italia pentru jafuri și violență 

Poliția a expulzat de pe teritoriul național ceea ce agenții definesc ca „violator în serie” . Este vorba despre un român în vârstă de 28 de ani, care joi dimineață a terminat executarea unei condamnări de 8 ani în închisoarea Forlì. Odată eliberat din închisoare, bărbatul a fost însoțit de polițiști la centrul de detenție pentru străini ilegali din Potenza, în așteptarea repatrierii în România.

Ca minor, în trei circumstanțe diferite, tânărul de 28 de ani a fost responsabil pentru violența sexuală agravată și continuă împotriva minorilor, dintre care unul avea 13 ani, infracțiuni comise pe plajele Ferrara și Rimini. Tânărul de 28 de ani are și condamnări anterioare și pentru droguri, fraudă computerizată, utilizarea necorespunzătoare a cardurilor de credit și primirea de bunuri furate.

Pentru a proteja victimele vulnerabile ale violenței, așa cum este cerut de legislația din 2019 cunoscută sub numele de „Codul roșu”, acestea trebuie notificate în cazul eliberării agresorului. Comisarul Lucio Aprile, având în vedere situația, a considerat că tânărul de 28 de ani ar trebui expulzat, potrivit Il Resto del Carlino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel