Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
BREAKING! A ieșit REZULTATUL ADN de la INML: Ale cui sunt oasele din pădure
WhatsApp
Rezultatul analizei ADN efectuată de INML pe oasele din pădure despre care Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei Melencu. DIICOT a informat miercuri, 14 august, că fragmentele osoase găsite lângă o pădure din Caracal nu sunt ale Alexandrei Măceşanu.

UPDATE! Presa se află în posesia lor, dar încă nu a publicat rezultatele. Se așteaptă ca familiile să fie anunțate întâi. Până la ora 00.00 acest lucru nu s-a întâmplat.

Institutul Național de Medicină Legală a transmis către DIICOT rezultatul testelor efectuate pe osemintele găsite în padure, în locul indicat de Gheorghe Dincă și despre care a spus că sunt ale Luizei.

În liziera de unde au fost prelevate probele, anchetatorii au descoperit câțiva dinți, fragmente osoase, cenușă și un fragment de femur.

Gheorghe Dincă a condus anchetatorii lângă o pădure unde le-a indicat locul în care a aruncat oasele Luizei, despre care a spus că este "fata din mai". Raportul inițial a confirmat că osemintele aparțin unei fete cu vârste între 15 și 19 ani, însă abia astăzi au fost gata rezultatele analizei ADN.

DIICOT a informat miercuri, 14 august, că fragmentele osoase găsite lângă o pădure din Caracal nu sunt ale Alexandrei Măceşanu, ci provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani, potrivit raportului de expertiză medico-legală antropologică înaintat de INML către DIICOT.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel