Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Restaurantele şi cafenelele din Vama Veche şi 2 Mai, închise din cauza numărului de cazuri COVID
WhatsApp
După ce a crescut numărul cazurilor de COVID-19, restaurantele şi cafenelele din Vama Veche şi 2 Mai au fost închise, iar activităţile culturale din cele doua localităţi au fost interzise. O măsură similară a fost luată de cître autorităţi şi în comuna Fântânele.  
Foto ILUSTRATIV

Prefectura Constanţa a transmis marţi seara, printr-un comunicat de presa, că în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa din data de 29 septembrie, au fost luate măsuri de închidere a unor restaurante şi cafenele, în doua comune şi de redeschiderea a altora, în altă comună.

"Se suspendă activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor, de tip restaurante şi cafenele, în interiorul clădirilor (inclusiv hoteluri, pensiuni, alte unităţi de cazare, cu excepţia clienţilor cazaţi în hoteluri/pensiuni), de pe raza localităţilor Limanu şi Fântânele. Se închide activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, de pe raza localităţilor Limanu şi Fântânele. Se interzic activităţile culturale în localităţile Limanu şi Fântânele", a transmis Prefectura Constanţa.

Măsura a fost luată ca urmare a depăşirii ratei incidentei cumulate a cazurilor COVID-19 peste indicele de 1.5/1.000 de locuitori cele două comune. Comuna Limanu este formata din satele 2 Mai, Vama Veche, Hagieni si Limanu. De asemenea, CJSU a aprobat redeschiderea restaurantelor, cafenelelor, reluarea activităţilor culturale în comuna Cuza Voda după ce cazurile de COVID-19 au scăzut în localitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel