Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Reguli noi pentru mersul cu liftul. Companiile din România modifică regulamentul
WhatsApp
S-au schimbat regulile de mers cu liftul în companii. Angajatorii din clădirile de birouri îşi securizează lifturile doar pentru angajaţii lor sau interzic folosirea acestora. Ca să evite răspândirea virusului, firmele au schimbat ventilaţia din lift.

De exemplu, o companie din retail din zona Floreasca din Capitală şi-a securizat un lift al clădirii doar pentru angajaţii săi, iar o firmă de IT din nordul Bucureştiului a interzis folosirea lifturilor.

„Există deja lifturi în care, etajele respective sunt proiectate ca nişte imagini luminoase şi trebuie să ţii doar mâna în dreptul acelei cifre”, a declarat Marian Popa, director general al unei companii IT.

„Unii dintre proprietari au mers până la ideea de a pune în lifturi inclusiv, device-uri care curăţă aerul. Există o firmă de tineri români care au făcut nişte device-uri ca nişte boxe, sisteme de curăţare a aerului din încăperi relativ mici cu suprafeţe mici de până la 20-30 de m pătraţi prin care iau aerul şi-l filtrează cu oameni înăuntru”, a declarat Papanicu Duglas, facility manager, conform Mediafax.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel