Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Reacția lui Victor Ponta, după primele exit-poll-uri: „Acum PSD-ul nu e în stare să schimbe ceva”
WhatsApp
Liderul Pro România, Victor Ponta, a avut o primă reacție duminică seară, după afișarea primelor exit-poll-uri de la alegerile prezidențiale.

Fostul premier nu consideră că PSD are șanse să se reformeze prea curând și spune că stânga românească ar trebui să se schimbe în anii ce vor urma.

„Cred că acest rezultat se va păstra și la anul. Din păcate, acum PSD-ul nu e în stare să schimbe ceva. Stânga trebuie să se schimbe în următorii ani.

Haideți să vedem votul de la București. Nu mai poți să dai bani la comune, ca primarii să scoată bătrânii la vot. Trebuie să-ți faci o nouă politică. Eu n-am înțeles din discursul lui Iohannis decât 'Jos PSD'.
Problema este dacă oamenii vor avea de suferit așa cum s-a întâmplat în 2010", a afirmat Victor Ponta, la România TV, conform stiripesurse.ro.

Exit-poll-ul IRES pentru ora 21.00 l-a dat pe Mircea Diaconu, candidatul susținut de Pro-România și ALDE, pe locul al patrulea cu 8,2%. Și exit-poll-ul CURS-Avagangarde îl clasează tot pe locul 4, cu 7,9% din voturi.

În schimb, candidatul PSD, Viorica Dăncilă, este dată de toate exit-poll-urile pe locul al doilea în cursa prezidențială, după președintele Klaus Iohannis și înaintea liderului USR, Dan Barna.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel