Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
RĂSTURNARE de situație în cazul românului împușcat în cap la vânătoare
WhatsApp
RĂSTURNARE de situație în cazul românului împuşcat în cap. Se pare că vânătorii nu aveau autorizaţie, partida fiind una ilegală.

Accidentul s-a petrecut în timpul unei partide de vânătoare neautorizate, în Pădurea Media din Bihor. 

Persoana care l-a împușcată în cap pe bărbat ar fi chiar pădurarul, care în mod normal deține atât o armă de pază, cât și una de vânătoare, iar în timpul partidei ilegale ar fi folosit-o pe cea din urmă, potrivit Realitatea Plus. 

"În urma primelor cercetări efectuate la fața locului (...) s-a constatat că evenimentul s-a produs pe un fond de vânătoare pe care se desfășura o partidă de vânătoare neautorizată, în cadrul căreia un bărbat de 46 de ani ar fi fost împușcat accidental, în zona capului, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Remetea, județul Bihor. Cei doi bărbați erau deținători legali de arme de vânătoare“, spun polițiștii. 

Bărbatul de 46 de ani a fost transportat cu elicopterul la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Între timp, starea victimei este tot mai gravă, iar prognosticul medicilor este rezervat. 

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii bihoreni, sub coordonarea unui procuror, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă și braconaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel