Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație. Copiii milionarului Adrian Marțian au fost găsiți. Sunt cu tatăl lor
WhatsApp
Cei trei copii dispăruți în Hunedoara ar fi alături de tatăl lor, milionarul Adrian Marțian, potrivit poliției.
Cei trei copii au fost dați dispăruți în urmă cu trei zile

Cazul celor trei copii pierduți de bonă în județul Hunedoara s-a dat complet peste cap, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Potrivit sursei citate, minorii se află alături de tatăl lor, milionarul Adrian Marțian.

„În legătură cu cazul celor trei copii dispăruți din localitatea Simeria, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestora. În cursul nopții trecute, polițiștii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a semnalat dispariția lor la data de 14 octombrie, și au obținut informații conform cărora cei trei copii s-ar afla alături de el”, a declarat IPJ Hunedoara.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili locația exactă în care se află copiii și pentru a lua măsurile necesare. „Nu excludem nicio ipoteză de lucru în acest moment și tratăm cazul cu maximă prioritate”, a mai precizat IPJ Hunedoara, subliniind că cercetările sunt în plină desfășurare.

Cei trei fraţi din satul Sântandrei, două fetiţe şi un băieţel, cu vârstele de 7, 9 şi 11 ani, au fost daţi dispăruţi luni după-amiază, după ce tatăl lor a fost anunţat de bona minorilor că aceştia sunt de negăsit. Poliţiştii au început operaţiunile de căutare, fiind emise şi mai multe mesaje RO-ALERT.

Operaţiunile de căutare a minorilor au fost extinse şi în judeţele învecinate, ei fiind daţi în urmărire naţională.

Activităţile din teren ale poliţiştilor sunt sprijinite de jandarmi şi personal al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi de un câine de urmă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Marţi după-amiază, în spaţiul public a apărut o înregistrare video în care copiii susţin că doresc să stea cu tatăl lor, filmuleţul fiind analizat de către poliţişti pentru a se stabili veridicitatea acestuia şi dacă sunt elemente care pot ajuta la identificarea celor trei minori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel