Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rămâne Dăncilă fără susţinători? Fifor: "Gabi Firea are perfectă dreptate!"
WhatsApp
Mihai Fifor se delimitează de decizia Vioricăi Dăncilă de a-l readuce în partid pe Gabriel Oprea şi îi dă, pe această cale, dreptate Gabrielei Firea.

"Gabi Firea are perfectă dreptate! Nu putem începe reconstrucția PSD cu oameni care nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid. Ar fi o contradicție cu termenul de „reformare”.

PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul.
Trebuie să incepem să promovăm o garnitură politică nouă, care să ofere o perspectivă credibilă, cu adevărat promițătoare.

Avem multi oameni buni în partid, care au fost aici și au luptat și care pot fi promovați oricand in structurile de conducere ale PSD.

Nu sunt împotriva venirii sau revenirii unor oameni din afara partidului. Trebuie să fim deschiși către cei care pot aduce un plus PSD.

Cred că, e nevoie mai mult ca oricand de o analiza profunda si onesta, de consultare si de dialog colegial, la toate nivelurile din partid si acesta trebuie să fie motorul relansării PSD", a scris Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul vine la scurt timp după ce Gabriela Firea a criticat-o pe Viorica Dăncilă, printr-o postare pe aceeaşi reţea de socializare, pentru aducerea lui Gabriel Oprea înapoi în partid, pe postul de vicepreşedinte al PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel