Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Protest diaspora 10 august. Badantă: Am devenit țara protestelor. Pierdere de timp
WhatsApp
Știridiaspora a întrebat mai multe badante din Italia dacă vor veni în România la protestul din 10 august numit ”Diaspora Acasă - Dragnea închide graniţele, că venim vreo 3 milioane”.
protest

Cel mai complex răspuns de până acum ni l-a dat Tarhon Lăcrămioara, o badantă din Italia.

”Protest? Pro sau contra cui? Am devenit țara protestelor; fiecare, dacă ceva nu-i convine, imediat mobilizare pe Facebook și o mai pune de-un protest. Pierdere de timp! Cine bagă în seamă protestele?

Avem un președinte ineficient, care abia cască gura și nu este în stare să ia o hotărare, ce să mai spunem de să conducă o țară și un guvern tip "uite popa, nu e popa" sau, cum zicea Nenea Iancu, "sus guvernul... a căzut guvernul."

Cine sunt cei ce fac proteste în România? Câțiva tineri cu idealuri, niște gură-cască, ce nu au de muncă și merg să vadă ce se mai întâmplă, câțiva pensionari care speră să li se ridice pensiile dacă o să se schimbe guvernul, câțiva anarhiști și complotiști puși de un partid sau altul să facă "gălăgie"...

Unde-i poporul român, poporul care ar trebui să-și spună cuvântul, să-și impună punctul de vedere, voința?

Milioane sunt plecați "afară" și nu-i interesează ce se întâmplă în țară, alte milioane care lucrează câștigă satisfăcător și nu se implică și mai există alte milioane pe care nu-i interesează ce va aduce ziua de mâine.

Am ajuns un popor pe care nu-l mai interesează ce se întâmplă în țara lui, un popor care nu vrea să vadă, să audă și să înțeleagă realitatea din România, un popor delăsător, epigonii celor ce credeau într-un ideal și s-au jertfit pentru țară.

Cum se numește un popor care se lasă condus de o mână de delincvenți puși pe căpătuire? Ce justiție este aceea care schimbă Codul penal în funcție de cum trebuie apărat un hoț sau altul? Nu există colaborare între Președinte și Guvern și totul merge de râpă.

Mi-e milă de România, mi-e milă de poporul român, mi-e milă de mine. Suntem de compătimit. Vai de țara noastră că a ajuns pe mână hoților și a vânzătorilor de țară”, a spus Tarhon Lăcrămioara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel