Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prognoza METEO pentru 4 săptămâni: Se anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă
WhatsApp
Meteorolgii anunță vreme frumoasă și temperaturi foarte ridicate pentru a doua jumătate din luna mai și prima jumătate din luna iunie. Află care este cea mai potrivită perioadă în care poți pleca în vacanță. 
Prognoza METEO pentru 4 săptămâni: Se anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă / Foto: Unsplash

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pe patru săptămâni, ăpublicată vineri de Administrația Națională de Meteorologie, transmite Mediafax.

 

Prognoza meteo: Săptămâna 16.05.2022 – 23.05.2022

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

 

Prognoza meteo: Săptămâna 23.05.2022 – 30.05.2022

 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, sudice și sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării, dar și în general deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

 

Prognoza meteo: Săptămâna 30.05.2022 – 06.06.2022

 

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a țării.

 

Prognoza meteo: Săptămâna 06.06.2022 – 13.06.2022

 

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice, sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel