Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Profesoara româncă, gest șocant după ce s-a vindecat de Covid
WhatsApp
O profesoară din Suceava a încercat să îşi ia viaţa la câteva ore după externarea din spital, unde fusese tratată de o formă uşoară de COVID.     
Foto ILUSTRATIV

Femeia de 43 de ani, profesoară de matematică, era singură acasă luni seară, în momentul în care a făcut gestul extrem. Copleşită de gânduri negre, s-a aruncat în gol de la etajul IV. Profesoara a fost găsită de sora ei, care a venit să vadă ce face pentru că nu răspundea la telefon. 

În prezent, victima se află internată în Spitalul Suceava, cu fracturi costale, fractură de bazin şi fractură de coloană. A suferit o intervenţie chirurgicală, iar starea ei este deocamdată stabilă, scrie adevarul.ro. Surse din anturajul femeii susţin că aceasta suferea o formă severă de depresie, accentuată şi de plecarea soţului la muncă în străinătate. În ultima perioadă, mai multe persoane diagnosticate cu COVID-19 au încercat să îşi ia viaţa.

Duminică după-amiaza, un angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman, bolnav de COVID, s-a sinucis chiar în salonul în care era internat.  În noaptea de joi spre vineri, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, un pacient COVID de 73 de ani s-a aruncat de pe ferastra salonului, de la etajul 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel