Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Premieră în istoria Poştei Române: Cursă poştală auto pe ruta Bucureşti - Timişoara - Frankfurt
WhatsApp
Poşta Română a inaugurat o nouă cursă poştală auto pe ruta Bucureşti - Timişoara - Frankfurt şi retur, în condițiile în care transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil.

În contextul crizei SARS-CoV-2, care a demonstrat că transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil, Compania Naţională Poşta Română anunță că a inaugurat o nouă cursă poştală auto: Bucureşti - Timişoara - Frankfurt şi retur.

Aceasta va asigura schimbul de trimiteri poştale cu origine Germania şi destinaţie România.

Cursa auto către Germania reprezintă o premieră în istoria Poştei Române.

„Situaţiile create de închiderea aeroporturilor şi apariţia unor întârzieri necontrolabile în activitatea de livrare ne-au provocat să găsim soluţii alternative de transport. Utilizarea căii rutiere este poate, cea mai sigură modalitate de livrare la destinaţie a trimiterilor clienţilor Poştei Române. Întotdeauna am pus pe primul plan respectarea angajamentelor asumate. Aşa am decis înfiinţarea unei curse auto pe ruta Bucureşti - Timişoara- Frankfurt şi retur. Meseria de poştaş înseamnă, prin definiţie, crearea de punţi între oameni, ceea ce încercăm şi noi să facem prin toate măsurile pe care le implementăm”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, potrivit Mediafax.

Cursa auto se face cu autoturisme şi şoferi ai Companiei Naţionale Poşta Română şi va avea, pentru început, o frecvenţă de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi vineri.

Prima cursă a ajuns la Frankfurt miercuri, 4 august, urmând ca astăzi să se întoarcă spre Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel