Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Posibila cauză a decesului Reginei Elisabeta a II-a. Un prieten al Prințului Philip rupe tăcerea
WhatsApp
Gyles Brandreth, un prieten al Prințului Philip, a vorbit despre cauza decesului reginei Elisabeta a II-a în cartea sa încă nelansată, intitulată „Elizabeth: An Intimate Portrait”.  
Un bărbat pledează vinovat pentru că a amenințat-o cu moartea pe Regina Elisabeta

Un apropiat al prințului Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, susține că suverana Marii Britanii ar fi suferit de cancer, boală cu care monahul s-ar fi luptat în ultimul an de viață.

„Am auzit că regina are o formă de mielom – cancer de măduvă osoasă – care ar explica oboseala și pierderea în greutate și acele probleme de mobilitate despre care ni s-a spus adesea în ultimul an. Cel mai frecvent simptom al mielomului este durerea osoasa, mai ales la nivelul pelvisului si spatelui inferior, iar mielomul multiplu este o boală care afectează adesea persoanele în vârstă”, a afirmat Gyles Brandreth, conform Știrile PRO TV.

Acesta mai susține că regina își propusese să rămână activă după moartea prințului Philip, care s-a stins din viață în aprilie 2021.

„În prezent nu există un remediu cunoscut, dar tratamentul - inclusiv medicamente care ajută la reglarea sistemului imunitar și medicamente care ajută la prevenirea slăbirii oaselor - poate reduce severitatea simptomelor și poate prelungi supraviețuirea pacientului cu luni de zile sauchiar până la doi, trei ani", a mai adăugat acesta.

În ultimele sale apariții publice, regina Elisabeta a II-a arăta tot mai fragilă, fiind vizibil că pierduse considerabil în greutate. Monarhul a renunțat la multe dintre îndatoririle publice în ultima parte a vieții, Palatul Buckingham invocând de fiecare dată „probleme de mobilitate”. De asemenea, regina folosea un baston pentru a se deplasa în public.

Brandreth mai spune că regina suferea de „crize de energie scăzută”.

 

Vezi și 

 

Comunitatea românilor din Londra, despre cum se raportează la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Suntem împărțiți în două”

 

Comunitatea românilor din Marea Britanie este a doua ca mărime după cea poloneză. Nu este de mirare că foarte mulţi dintre conaţionalii noştri stabiliţi în Regat au dorit să aducă un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II a. Echipa Observator a discutat în direct cu Ştefan Maxim, un român stabilit în Marea Britanie.

„Am vorbit cu foarte mulți prieteni de aici, din Londra, și să vă spun sincer, românii sunt împărțiți în două. Categoria celor care încă mai încearcă, speră să ajungă, doresc să se integreze și sunt și acei români care deja s-au integrat, au aici viața, trăiesc pe aceste meleaguri de mai mult timp și au reușit să-și formeze o familie. Acești români din urmă încearcă să respecte legile, încearcă să respecte statul britanic și tot acei români urmăresc astăzi, în direct, la televizor, funerariile reginei”, a spus Șefan Maxim.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel