Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Poliţia Română primeşte sprijin din partea Germaniei. Echipamente de peste 25.000 de euro
WhatsApp
Ambasada Germaniei la Bucureşti, Ministerul federal de Interne, Construcţii şi Dezvoltare Teritorială şi Ministerul de Interne al Landului Baden-Wurttemberg sprijină Poliţia Română cu 5.000 de măşti chirurgicale, precum şi cu echipamente IT, sponsorizarea ridicându-se în total la peste 25.000 de euro.

Potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei Germaniei la Bucureşti, echipamentele IT oferite Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - laptopuri, computere, camere video, camere GoPro, imprimante multifuncţionale, videoproiectoare, echipament pentru conferinţe, camere endoscopice - vor sprijini Poliţia Română în combaterea criminalităţii organizate, în special a traficului de persoane, a criminalităţii legate de droguri, precum şi a criminalităţii informatice.

"Poliţia Română este partenerul nostru esenţial în ceea ce priveşte prevenţia în domeniul criminalităţii la nivel european, un partener care realizează o muncă excepţională. De aceea, mă bucur în mod deosebit că, tocmai în aceste zile, putem sprijini în mod practic această cooperare îndelungată, bazată pe încredere", a declarat ambasadorul Cord Meier-Klodt, miercuri, la predarea echipamentelor

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel