Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Polițistii italieni, în România pentru mulțumiri: Au capturat bruta
WhatsApp
Trei poliţişti din Italia au ajuns la Craiova pentru a le mulţumi poliţiştilor din Dolj care l-au prins, marţi, pe cel de-al şaselea bărbat bănuit că ar fi participat la tâlhăria săvârşită cu cruzime în Lanciano, provincia italiană Chieti.

Potrivit IPJ Dolj, conducerea Inspectoratului a primit vizita maiorul de carabinieri D'Alesio Marcello, adjunctul Poliţiei Statale din regiunea Chieti, D'Anastasio Miriam şi Lupetto Alberto din cadrul Serviciului Central Operativ din Roma. Aceştia au dorit să le mulţumească personal poliţiştilor doljeni pentru profesionalismul şi operativitatea de care aceştia au dat dovadă în localizarea şi prinderea celui de-al şaselea bărbat bănuit că ar fi participat la tâlhăria săvârşită prin cruzimi, în Lanciano, provincia Chieti din Italia, persoana în cauză fiind depistată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, după aproximativ 3 ore de la primirea mandatului european de arestare.

"Este încă o dovadă a faptului că activitatea de cooperare poliţienească internaţională este o prioritate pentru conducerea IPJ Dolj, iar tuturor solicitărilor colegilor din alte ţări li se acordă cea mai mare atenţie", precizează IPJ Dolj.

Un bărbat din Craiova, urmărit internaţional pentru comiterea de tâlhărie cu violenţe şi cruzimi în Italia, a fost prins marţi de poliţiştii din Dolj, acesta fiind cel de-al şaselea suspect (şi ultimul) în cazul de tortură a familiei medicului din Lanciano, provincia Chieti. Suspecţii sunt acuzaţi de tâlhărie cu folosirea de cruzimi după ce au tăiat urechea unei femei şi i-au mutilat soţul în încercarea de a-i determina să le spună unde au seiful.

Pe numele bărbatului în cauză, în vârstă de 34 de ani, din Craiova, instanţa a emis miercuri mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel