Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Polițist român, mort după un accident teribil. Nu a avut nicio șansă
WhatsApp
 Un polițist de la Transporturi Feroviare Târgu-Cărbunești, județul Gorj, a murit, duminică seara, după ce a intrat cu maşina într-un copac, în orașul Țicleni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Judeţene Gorj, un bărbat de 35 de ani, din orașul Țicleni, a condus o maşină pe Drumul Județean 674 A, în localitate, a pierdut controlul volanului, iar apoi a intrat într-un copac.

Șoferul a murit după impactul cu copacul.

Surse apropiate anchetei susțin că tânărul era polițist la Transporturi Feroviare, în orașul Târgu-Cărbunești și se afla în timpul liber.

„Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 18.00, la Țicleni, pe DJ 674 A. Un conducător auto a intrat cu autoturismul într-un copac, într-o curbă la stânga, pierzând controlul volanului. Șofer era singur în mașină și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior a decedat la spitalul din Craiova. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducătorul auto venea de la Brătuia, de la casa părinților săi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel