Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pleşoianu, PRECIZĂRI despre faptul că a fost INTERZIS la Antena 3: „NU mă veți mai vedea NICIODATĂ”
WhatsApp
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a făcut astăzi precizări despre faptul că a fost interzis la Antena 3 după ce PSD a decis susținerea Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.
Sursa foto: captură Antena 3

„Vreau să precizez că, indiferent dacă se strâng sau nu semnăturile, pe mine categoric NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă și în care am crezut mulți ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea în emisiuni (începând cu data de 23 iulie) și de a se face că pur și simplu NU exist.

Cel care ieșea în stradă pentru respectiva televiziune și care se revolta PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplauda PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor... Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel