Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PETIȚIE împotriva Dianei Șoșoacă. Mii de români au semnat deja
WhatsApp
Românii semnează masiv o petiție prin care se dezic de gesturile senatoarei AUR, Diana Șoșoacă. Petiția "Doamna Șoșoacă nu mă reprezintă" este găzduită de comunitatea Declic și atrage atenția asupra "încălcărilor grave ale Alineatului 1 din Articolul 14 din Constituție". 

Iată textul petiției:

"Doresc prin această petiție să scot la iveală încălcările grave ale Alineatului 1 din Articolul 14 din Constituție ale doamnei avocat Diana Iovanovici Șoșoacă.

Articolul 14,alineatul 1 spune așa:
(1) Deputaţii şi senatorii sunt obligaţi să respecte prevederile regulamentelor, să se supună normelor de conduită civilizată, de curtoazie şi de disciplină parlamentară şi să nu aibă atitudini sau să folosească expresii ori cuvinte injurioase, ofensatoare, discriminatorii sau calomnioase.

La o simplă analiză pe pagina doamnei Ivanovici Șoșoacă găsim nenumărate încălcări ale acestui Alineat plus o mulțime de instigări la încălcarea legilor menite să prevină înmulțirea numărului de cazuri de infectări COVID.

Este important să arătăm Parlamentului României că nu ne dorim un astfel de senator.

Citește și: Șoșoacă a CEDAT și a venit cu mască la Parlament: "Primesc aer de peste tot"

Cum în cazul Lavric petiția a dus la eliminarea lui din Uniunea Scriitorilor din România, trag speranțe sincere că aceasta va ajuta la deciziile ce urmează să fie luate de către parlamentari/senatori/deputați pentru ca această doamnă să fie invalidată.
Mulțumesc!

De ce este important?

Este important să realizăm că această doamnă instigă la nerespectarea măsurilor de protecție,este important să realizăm că ea actualmente nu ne reprezintă drepturile,ci ne aduce mai aproape de o explozie a numărului de cazuri de infectări cu Corona-Virus.
Este important să realizăm că această instigare poate duce la consecințe grave pentru noi,pentru sănătatea noastră și pentru sănătatea familiilor noastre!".

Petiția poate fi semnată aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel