Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pensionară de 70 de ani, ameninţată cu un pistol. Şi ea, şi agresorul s-au ales cu dosar penal
WhatsApp
Un bărbat care a amenințat cu un pistol neletal mai multe persoane, printre care și o femeie de 70 de ani, s-a ales cu dosar penal. El le-a spus polițiștilor ca a vrut să-și apere nevasta care fusese atacată de femeia în vârstă.
foto arhiva

Incidentul s-a produs miercuri în orașul Tecuci, în vecinătatea unei case de schimb valutar, și a fost anunțat la 112.

Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au descoperit pe bărbatul care a spus că nu a folosit pistolul.

El le-a explicat agenților că a încercat să intimideze persoanele care i-au atacat soția. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului și al unei femei de 70 de ani, bănuită că a lovit-o pe soția pistolarului.

„Polițiștii au mers imediat la fața locului și au identificat un tânăr, de 25 de ani, din comuna Umbrărești, care deținea în autoturismul personal un pistol neletal cu muniție pentru zgomot, în care au fost găsite 3 cartușe, calibrul 8 mm. Tânărul le-a declarat polițiștilor că nu a folosit pistolul, ci a dorit doar să intimideze mai multe persoane care o amenințau pe soția sa. Arma, deținută ilegal de bărbatul în cauză, a fost ridicată de polițiști, în vederea continuării cercetărilor, aceștia întocmind, totodată, dosar penal pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.În același dosar penal, o femeie, de 70 de ani, din municipiul Tecuci, bănuită că ar fi agresat-o fizic pe soția tânărului, este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe", au anunțat, joi, reprezentanții IPJ Galați, potrivit Mediafax.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili dacă există și alte persoane implicate în scandalul din Tecuci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel