Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Partidul Popular din Spania cere guvernului să îi scutească de taxe pe tinerii până în 34 de ani
WhatsApp
Partidul Popular din Spania (PP) a propus o moțiune în Congresul Deputaților, cerând Guvernului să acorde scutiri de taxe pentru tinerii care își încep viața profesională. 

Potrivit informațiilor obținute de Europa Press, PP acuză Guvernul că nu își asumă angajamentele și responsabilitățile instituționale, evidențiind o deteriorare a situației tinerilor în timpul mandatului lui Pedro Sánchez.

În cadrul moțiunii, PP propune acordarea de scutiri de taxe pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani în primii ani de activitate profesională. Aceste scutiri ar include eliminarea impozitelor în primii patru ani de muncă și reducerea plății impozitului pentru veniturile sub 30.000 de euro, permitând tinerilor să investească în formare și locuințe.

Citește și: Guvernul spaniol permite șomerilor să combine șomajul cu salarii de până la 2.250 de euro pe lună

De asemenea, PP solicită dezvoltarea unui site oficial pentru Ministerul Tineretului și Copilului în termen de o lună, cu publicarea rapoartelor, datelor relevante și a măsurilor luate de către acest departament. Criticând actualul ministru pentru preocuparea sa aparentă pentru problemele externe în detrimentul problemelor interne, PP subliniază importanța concentrării asupra nevoilor tinerilor spanioli.

Partidul dorește ca problemele legate de emancipare, puterea de cumpărare și accesul la locuințe pentru tineri să fie tratate ca o prioritate, adoptând măsurile necesare, inclusiv cele aprobate în Comisia pentru locuințe și Agenda Urbană.

De asemenea, PP cere implementarea imediată a măsurilor pentru prevenirea și tratarea problemelor de sănătate mintală și comportamentului suicidar în sistemul educațional, subliniind creșterea alarmantă a incidentelor de sinucidere și lipsa de acțiune din partea Guvernului în această privință.

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel