Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Panică în Vrancea. Pompierii au deblocat un copil uitat în mașina părinților
WhatsApp
Pompierii  din Vrancea au intervenit de urgență,  pentru a salva un copil de numai doi ani, blocat în autoturismul părinților. Din primele date, mama minorului a uitat cheile în interiorul mașinii.
Un copil din Vrancea a fost uitat în mașină

Un copil de doi ani a tras o sperietură zdravănă, după ce a rămas blocat în mașina mamei sale. A fost nevoie de intervenția pompierilor, întrucât cheile au fost lăsate în interior.

Mama a sunat îngrijorată la 112, după ce a constatat că nu poate deschide mașina. La fața locului s-a deplasat, în cel mai scurt timp, echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Vrancea.  Pompierii au procedat la spargerea geamului din partea șoferului, reușind astfel să deblocheze ușile autoturismului. Micuțul, aflat pe scaunul special pentru copii, amplasat pe bancheta din spate,  a fost eliberat și dat în grija mamei sale.

Incidentul din Vrancea i-a pus pe gânduri pe pompieri. Ce mesaj are ISU Vrancea pentru părinți 

 

Acest incident i-a făcut pe pompierii din Vrancea să-i atenționeze pe părinții care îi lasă nesupravegheați pe copii. Reprezentanții ISU Vrancea spun că este extrem de periculos ca un copil să rămână singur în mașină, deoarece poate poate face manevra mașina în mod fatal.

„Dat fiind că o clipă neatenție poate avea consecințe grave asupra siguranței copiilor, reamintim cât de importantă este supravegherea permanentă a acestora.

Totodată, cei mici nu trebuie lăsaţi niciodată singuri în autoturisme pentru că, din curiozitate, pot apăsa pe butoane care să declanșeze punerea în funcţiune sau pot fi expuşi la pericole care nu pot fi înlăturate imediat”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel