Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oreste, debut la Realitatea Plus: „Nu, nu voi spăla cadavre!“
WhatsApp
Oreste Teodorescu este, din această seară, moderatorul emisiunii „Legile Puterii“ de la Realitatea Plus. El a ținut să facă unele precizări în debutul primei sale emisiunii.
A murit mama lui Oreste: "Iartă-mă, te rog, pentru toate!"

Oreste a afirmat că a acceptat să revină la Realitatea Plus și să continue emisiunea începută de prietenul său, Rareș Bogdan. 

„Nu, nu m-am împăcat cu Cozmin Gușă (n.r. patronul trustului)! Nu, nu m-am înmuiat! Nu, nu voi spăla cadavre! Nu, nu voi întări garnitura de jurnaliști pro-PSD, ci dimpotrivă, considerând că locul lăsat de Rareș Bogdan a devenit în scurt timp pustiu, am realizat, nu numai eu, că e nevoie într-un an electoral foarte dur și bipolar - așa cum se arată - și de niște jurnaliști foarte cerebrali și raționali, mai de dreapta un pic - ca să echilibrăm balanța.

Să intrăm așa, la baionetă în toată ipocrizia, mizeria, corupția politică, să refacem cumva un lanț de iubire firesc între emisiunea 'Jocuri de Putere' și dumneavoastră. Cu asta cred că am lămurit pe toată lumea“, a spus Oreste în editorialul emisiunii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel