Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olt: Un bărbat aflat sub influența alcoolului la volan a fost reținut de poliție
WhatsApp
Un bărbat care se afla băut la volan şi a refuzat să oprească autoturismul la semnalul poliţiştilor, ce efectuau un control în trafic în comuna Vulpeni, a fost reţinut după ce a fost urmărit şi oprit pe un drum agricol, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Ionuţ Vasiloaica.
Olt: Un bărbat aflat sub influența alcoolului la volan a fost reținut de poliție

Incidentul s-a produs în seara zilei de 9 martie, în comuna Vulpeni, unde un echipaj de poliţişti de la Secţia Rurală Bobiceşti, aflat în control în trafic, a semnalizat să oprească şoferului unui autoturism, însă acesta şi-a continuat deplasarea.

 

Bărbatul a fost pus sub control judiciar 



"Echipajul de poliţie a procedat la urmărirea autoturismului în trafic, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. La ieşirea din localitate, pe un drum agricol, poliţişti au reuşit oprirea autoturismului şi imobilizarea conducătorului auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care se afla singur în autoturism. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Balş pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

El a fost reţinut pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi apoi a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel