Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oficial. Diaspora își face partid. Ce nume va avea
WhatsApp
Românii din Diaspora sunt cu un pas mai aproape de crearea unui partid politic. Pentru început ei au înființat o Asociație care va deveni apoi partid. Numele asociației este #MiscareaDiasporeiUnite, urmând ca de aici să derive un nume potrivit partidului. 

Mario Mocan, unul dintre promotorii partidului Diasporei, care a participat la protestul din data de 10 august, spunea pentru Stiridiaspora.ro că urmează crearea unui partid. Iată anunțul de astăzi, de creare a Asociației care își va urma traseul juridic spre a deveni partid politic. 

"În momentul asta avem asociatia #MiscareaDiasporeiUnite pentru a merge in fata cu Proiectul si cu viziunea noastra a tuturor , mai avem nevoie de cateva zile pentru a avea si conturile active , dupa care o sa avem website( domeniile le avem deja ) urmeaza sediul si filialele.

Grupul de Facebook Diaspora Europeana va ramane neschimbat , la fel si sigla , tricourile ... pentru ca de aici a pornit Protestul de pe #10August2018 si a intrat in Istorie , Grupul Facebook si Asociatia vor merge in aceeasi directie pe toate planurile, siglele si denumirile sunt marci inregistrate.

Citește și Turturică: Dragnea s-a lăudat la petrecere. Le-a spus doar celor apropiați

Diaspora Europeana este grupul " mama " si in colaborare cu zeci de grupuri , pagini si personalitati, s-a putut realiza protestul de pe #10August care acum da roade si de care foarte multi incearca sa se ataseze , doar cu ajutorul tuturor celor implicati si pe aceasta cale le multumim ca au avut incredere in noi si ca vor sa continue aceasta lupta pana la capat alaturi de noi, impotriva sistemului corupt din Romania? 

Miscarea Diasporei Unite in acest moment vrea sa duca batalia cu coruptia pana la capat dupa cum am promis , noi si toti colaboratorii nostri suntem uniti pentru un viitor mai bun pentru toti romanii de oriunde s-ar afla. In acest moment paginile, grupurile , personalitatile cu pagini oficiale avem aproximativ 1.4 milioane de membri si simpatizanti in mediul online. Vor urma vizite in diferite orase din Europa si nu numai pentru a reusii o organizare cat mai buna a tuturor , pentru a vorbi despre Proiect si pentru a va asculta sfaturile dumneavoastra.

Miscarea Diasporei Unite in acest moment are o stransa colaborare cu urmatoarele Pagini, Grupuri si Asociatii," este mesajul lui Mario Mocan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel