Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Pellea, mesaj CUTREMURĂTOR, după afirmația lui Dăncilă: „«ĂȘTIA» din Diaspora... «ĂȘTIA» sunt ROMÂNI!”
WhatsApp
Șefa PSD, Viorica Dăncilă, i-a numit pe românii din străinătate „ăștia” în timpul dezbaterii organizate cu jurnaliștii la Palatul Parlamentului. Binecunoscuta actriță Oana Pellea a reacționat și a transmis faptul că „ăștia” din Diaspora sunt români și sunt cei care au plecat din țară când puterea era deținută de PSD „și pentru că această Putere nu le-a oferit condiții demne de muncă și de viață”.
Facebook Oana Pellea

„"ĂȘTIA" din Diaspora ...

«ĂȘTIA» sunt oameni cinstiți, care muncesc și trimit bani în țară! «ĂȘTIA» au plecat din țară când puterea era deținută de PSD și pentru că această Putere nu le-a oferit condiții demne de muncă și de viață... «ĂȘTIA» din diaspora n-au plecat de bine... au plecat ca să-și câștige cinstit o pâine, au plecat ca să fie respectați și să poată trăi demn. «ĂȘTIA» și-au lăsat copiii și bătrânii în țară ca să poată să-și facă un rost și să-și susțină familia din țară... «ĂȘTIA» plâng de dorul celor de acasă... «ĂȘTIA» din diaspora știu să vorbească cel puțin o limbă străină. «ĂȘTIA» au stat ore întregi să voteze. «ĂȘTIA» sunt români!

Citește și Mesaj de la „ĂȘTIA" din DIASPORA pentru Viorica Dăncilă: „'Ăștia' îs viitorul României, nu clica ta de la Dragnea de pe moșie"

Eu pe «ĂȘTIA» îi respect și pentru «ĂȘTIA» din diaspora și pentru «ĂȘTIA» din țară, care vrem o țară democratică și europeanaă... MERG LA VOT!

Mergeți la vot, oameni buni! Nu stați acasă!

Nu alegem între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Alegem între o Românie anti-europeană și o Românie pro-europeană.

Dacă stau acasă și nu votez sau dacă îmi anulez votul, Viorica Dăncilă – adică PSD – are de câștigat.

Deci: merg la vot și votez Klaus Iohannis! Este unica opțiune”, a scris Oana Pellea pe pagina de Facebook.

 

Viorica Dăncilă: „Iohannis nu s-a întâlnit cu ăștia”

 

Dăncilă a vorbit despre ceea ce au făcut social-democrații pentru diaspora, susținând că guvernul este cel care „a facilitat votul pentru românii din diaspora" - în condițiile în care votul prin corespondență și votul de trei zile în diaspora au fost votate de Parlament la inițiativa opoziției.

Citește și Dăncilă, despre românii din Diaspora: "ĂȘTIA!" - VIDEO

„Iohannis nu a făcut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state unde avem o mare majoritate a românilor care au plecat din țară, nu s-a întâlnit cu ăștia, nu a vorbit despre venirea lor în România și ce face în calitate de președinte ca românii să se întoarcă acasă", a spus Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel