Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă de 28 de ani, implicată în spargerea de 150 000 euro din casa unei vedete TV din Italia
WhatsApp
O româncă de 28 de ani făcea parte dintr-o bandă de spărgători de locuințe care au dat lovitura inclusiv în casa vedetei prezentatoarei TV Diletta Leotta. 

Suspecții, în total cinci, inclusiv o româncă (MRA- o româncă de 28 de ani), sunt bănuiți că ar fi dat mai multe spargeri în locuințe din zonele centrale din Milano.

Hoții au dat inclusiv o lovitură de 150.000 de euro în data de 6 iunie anul trecut, după ce i-au spart casa vedetei TV Diletta Leotta.

În timp ce doi dintre ei (românca împreună cu HG- femeie de naționalitate sârbă, în vârstă de 24 de ani) aveau rolul de a-i alerta pe spărgători, rămânând pe stradă și în contact telefonic permanent cu complicii lor, alți trei ( sârbii KS de 44 de ani și MS de 24 de ani și croatul RL 26 ani) au intrat în apartament, după ce au forțat o ușă poziționată pe palierul etajului superior care oferă acces la acoperiș și apoi au coborât prin balcon. Odată ajunși în interior, au furat tot ce au găsit de valoare: ceasuri scumpe, genți, bijuterii și bani totalizând o sumă de 150.000 de euro.

Întreaga secvență a fost filmată de camerele de supraveghere video din afara clădirii. Anchetatorii echipei de zbor au identificat astfel autorii furtului. Conform investigațiilor, ei sunt specializați în astfel de lovituri. 

Doi dintre membrii bandei erau deja arestați din data de  8 februarie trecut după ce au fost prinși furând dintr-un alt apartament de lux din centrul orașului Milano, împreună cu alți doi complici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel